Хотел АУРА 4* – ОХРИД

Хотел АУРА 4* – ОХРИД

ЛЕТО 2020 ВО МАКЕДОНИЈА
Хотел  АУРА 4* – Охрид

 

Цени до 15.09.2020, по лице, на ноќ
Двокреветна соба со поглед на езеро

Ноќевање со појадок         1.530 ден.
Полупансион                        2.020 ден.
Полн пансион                       2.510 ден.

Двокреветна соба со поглед на планина
Ноќевање со појадок         1.410 ден.
Полупансион                        1.900 ден.
Полн пансион                       2.390 ден.
Цени од 15.09.2020 – 31.12.2020, по лице, на ноќ
Двокреветна соба со поглед на езеро

Ноќевање со појадок         1.290 ден.
Полупансион                        1.780 ден.
Полн пансион                       2.270 ден.

Двокреветна соба со поглед на планина
Ноќевање со појадок         1.160 ден.
Полупансион                        1.650 ден.
Полн пансион                       2.140 ден.

 

Едноспален апартман
Ноќевање со појадок        1.900 ден.
Полупансион                        2.390 ден.
Полн пансион                       2.880 ден.


* деца до 5 год. се сместуваат бесплатно, деца од 5 – 12 год. плаќаат 50%
* трето возрасно лице во соба (на дополнително легло) добива 30% попуст од цената
* еднокреветна соба се доплаќа 30%