Апартмани Конаци

Апартмани Конаци

АПАРТМАНИ КОНАЦИ

-10% попуст за резервации до 30.09.2019

Акција

Промо Дек

Ски Опенинг

Промо Дек

Промо Дек

7=6

7=5

7=6

7=6

7=5

NON REF

Услуга:НАЕМ

Max pax

01. Дек

05.Дек

05.Дек

08.Дек

08.Дек

12.Дек

12.Дек

17.Дек

17.Дек

22.Дек

22.Дек

29.Дек

29.Дек

05.Јан

05.Jан

19.Jан

19.Jан

26.Jан

26.Jан 02.Фев

02.Фев

16.Фев

16.Фев

08.Мар

08.Mар

15.Mар

15.Mар

22. Mар

22.Mар

29.Mар

БРОЈ НА НОЌИ

4

3

4

5

5

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

0+1 STD

2

99

198

119

330

155

342

735

486

385

462

658

462

385

269

194

155*

1+1 STD

3

109

228

129

380

179

395

819

540

430

516

728

516

430

299

224

179*

2+1 STD

4

119

249

139

415

199

439

910

600

475

570

805

570

475

339

249

199*

JELAC 2+1 STD

4

131

273

153

455

219

483

999

660

525

630

889

630

525

379

274

219*

3+1 APP

5

160

342

187

570

267

589

1183

780

620

744

1050

744

620

454

334

267*

2+2 APP

6

175

372

205

620

293

647

1365

900

715

858

1211

858

715

498

367

293*

2+2 APP LUX

6

193

410

226

680

322

712

1505

990

785

942

1330

942

785

588

404

323*

Дневен Ценовник

0+1 STD

2

28

70

42

66

43

68

105

81

77

77

94

77

77

65

35

1+1 STD

3

31

80

45

76

50

79

117

90

86

86

104

86

86

72

40

2+1 STD

4

33

85

49

83

56

88

130

100

95

95

115

95

95

81

44

JELAC 2+1 STD

4

37

95

54

91

61

97

143

110

105

105

127

105

105

91

49

3+1 APP

5

45

119

65

114

75

118

169

130

124

124

150

124

124

109

60

2+2 APP

6

49

125

72

124

82

129

195

150

143

143

173

143

143

120

66

2+2 APP LUX

6

54

138

79

136

90

142

215

165

157

157

190

157

157

141

72

Ценовник во Еур за наем на Студио / Апартман за наведен број на ноќи (акции пресметани во цената) *Помалку ноќи од наведените во табелата се пресметува по Дневен Ценовник

22.MартПромо цени означени* – за NON-REF резервации (50% уплатени од аванс не се рефондираат)

Во цената вклучува:

 • Наем на студио / апартман за наведен број на ноќи

 • Користење на Ски-Гардеробер

 • WI-FI

 • Секојдневно основно одржување

Во цената не е вклучено:

 • Турстичка Такса: 1 Еур по лице на ден; Деца 7 -15 год.0,50 Еур по лице на ден; Деца од 0-6,99 години – ГРАТИС.

 • Напомнеа: Рецепција е лоцирана на приземје во конак Козник (влез од горен паркинг спроти ЈАТ АПАРТМАНИ)

Опис на Студио / Апартмани:

 • Студио 0+1 (1-2 лица) – купатило(туш),една просторија со софа на развлекување за 2 лица или француски лежај
 • Студио 1+1 (2-3 лица) – купатило (туш),една просторија со лежај за една особа и софа на развлекување за 2 лица
 • Студио 2+1 (3-4 лица) – купатило (туш),една простоја со 2 редовни легла и софа на развлекување за 2 лица
 • Апартман 3+1 (4-5 лицакупатила(туш),дневна просторија со софа на развлекување за 2 лица,спална соба со француски лежај и уште една мала соба со 1 редовно легло.
 • Апартман 2+2 (4-6 лица) – купатило (туш),дневна проторија со софа на развлекување за 2 лица,спална соба со француски лежај,спална соба со 2 редовни легла.
 • Студио 2+1 Јелач (3-4 лица) – купатило (туш) мала просторија со француски лежај и софа на развлекување за 1-2 лица.

Опис на Студио / Апартмани:

 • Цените се дадени во Еур,плаќањето се врши во Денарска Противредност 1 Еур=62 Денари.