Почетна > Destination > PROMO CENI GRCIJA

PROMO CENI GRCIJA

PROMO CENI GRCIJA

7 НОЌЕВАЊА ПРОМО ЦЕНИ ГРЦИЈА

Понудата важи само со комплетни уплати За резервации од 03.05 – 13.05.2019

НЕИ ПОРИ Вила Елвира, вила Кате и Христос

Термин Цена по лице Слободни капацитети
26 мај 49 € Вила Елвира 1/2стд Вила Кате 1/4 дпл Вила Христос 1/5дпл
02 јуни 69 € ////// 2/4 дпл ///
09 Јуни 89 € 1/4стд 1/3стд 1/2 стд
16 Јуни 119 € 4/3стд 1/3стд ///
23 Јуни 139 € 6/3стд + 1/4стд 1/3стд и 2/4 дпл 1/3стд + 3/5апп
30 Јуни 159 € 8/3стд + 1/4стд 1/3стд и 2/4 дпл 1/3стд + 2/5апп

Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат. Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 35€ задолжитеолно (без разлика дали се користи превоз) петто и шесто лице се бесплатно и плаќаат само превоз ако користат.

Полихроно – Вила Христос

Термин Цена по лице Слободни капацитети
19 мај 49 € Вила Христос 2/4дпл + 5/3апп
26 мај 69 € 2/4дпл + 1/3апп
02 јуни 79 € ////
09 Јуни 99 € 2/3апп
16 Јуни 119 € 1/4дпл + 4/3апп
23 Јуни 139 € 5/3апп
30 Јуни 159 € 1/4дпл + 4/3апп

Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 35€ задолжитеолно (без разлика дали се користи превоз) петто и шесто лице се бесплатно и плаќаат само превоз ако користат.

Калитеа Вила Клеопатра вила Оска вила Атлантик

Термин Цена по лице Слободни капацитети
19 мај 49 € вила Оскар 3/2стд вила Клеопатра/// вила Атлантик 2/3стд
26 мај 69 € ///// 2/4дпл /////
02 јуни 79 € //// 2/4дпл 1/3стд
09 Јуни 99 € 1/2стд 2/4дпл ////
16 Јуни 119 € ////// 1/4дпл 1/3стд
23 Јуни 139 € ////// 2/4дпл 1/3стд
30 Јуни 159 € ////// 2/4дпл ///////

Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 35€ задолжитеолно (без разлика дали се користи превоз) петто и шесто лице се бесплатно и плаќаат само превоз ако користат.

ПАРГА Вила Јота вила Елпида вила Лимона вила Накос

Термин Цена по лице Слободни капацитети
25 мај 69 € Вила Јота 1/2 + 1/3стд Вила Лимона

1/2 + 2/3стд

Вила Елпида 2/2стд Вила Накос 1/2+1/3стд +2/4дпл
01 јуни 79 € ////// /////// ////// 2/4дпл
08 Јуни 109 € 2/4апп 1/3стд ///// 1/3стд+2/4дпл
15 Јуни 129 € 1/2стд + 1/4апп ///// 3/2стд 1/3стд+2/4дпл
22 Јуни 149 € 1/2стд + 1/4апп 1/2 + 2/3стд 3/2стд 1/2+1/3стд +2/4дпл

Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат.Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 50€ задолжитеолно (без разлика дали се користи превоз) .

ВРАХОС Вила Филоксенија, вила Вајт сенд, вила Санрајз Вила Луиза, вила Јониан Вју

Термин Цена по лице Слободни капацитети
25 мај 69 € Вила Филоксенија

1/3стд + 5/4апп

Вила Иониан Вју

2/4апп + 1/5дпл

Вила Луиза 3/3 + 2/4апп Вила Вајт сенд 1/3стд Вила Санрајз

2/3стд

01 јуни 89 € ////// 2/4апп + 1/5дпл ////// 1/3стд //////
08 Јуни 109 € 1/3стд + 3/4апп 1/4апп + 1/5дпл 2/4апп ////// 1/3стд
15 Јуни 129 € 2/2стд + 1/4апп 2/4апп + 1/5дпл 4/3 + 2/4апп 1/3стд /////
22 Јуни 149 € 2/2+2/3стд+1/4апп 2/4апп + 1/5дпл 4/3 + 2/4апп 1/3стд 2/3стд

Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот. Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат. Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 50€ задолжитеолно (без разлика дали се користи превоз) .

Лефкада Вила Андреас – Никијана Вила Јонион – Нидри

Термин Цена по лице Слободни капацитети
08 Јуни 109 € Вила Андреас 3соби+2/3стд + 1/4апп Вила Ионион 2/4апп
15 Јуни 129 € 3соби+1/3стд + 1/4апп 2/4апп
22 Јуни 149 € 3соби + 1/4апп 2/4апп

Цените се дадени по лице со ГРАТИС превоз ! Цената не се менува доколку НЕ се користи превозот.

Во студио минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице се БЕСПЛАТНО а плаќаат само превоз доколку користат. Во апартман минимум 2 лица плаќаат полна сума, трето и четврто лице плаќаат по 50€ задолжитеолно (без разлика дали се користи превоз) .

You can send your inquiry via the form below.