Почетна > Destination > Wellness & Spa > Бугарија > Сандански > PAKET CENI SANDANSKI 02.01-05.01 i 02.01-06.01.2019

PAKET CENI SANDANSKI 02.01-05.01 i 02.01-06.01.2019

Apart Medite - Сандански

Ценовник за 3 ноќевања
период 02-05.01.2019

со доплата за организиран превоз

Цените се по лице за 3 ноќевања со појадок

Тип на соба
Цена
DBL стандард 55
Дете 2-5,99г. на доп. легло во соба 12
Дете 6-11,99г. на доп.легло во соба 36
Дете над  12 г. или возрасен на доп. легло 36

Цените се дадени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност 1 евро =62мкд

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање на собите до 12:00 ч. (локално време)

Цената вклучува:

 • 3 ноќевања со појадок
 • Користење на парна бања, сауна и фитнес центар, затворен базен со минерална вода, паркинг, бесплатен безжичен интернет во цел хотел, сеф на рецепција, туристичка такса.

 Напомени

 • Moжност за организиран превоз (цена по лице)
  - Битола , Прилеп , Дреново, Неготино , Струмица 25 €,
  - Охрид , Струга, Сирково , Скопје, Велес , Кичево  35 €,
  - дете 02-12 год. 15 €
 • Резервацијата е гарантирана само со уплата од 100% во рок од 10 дена по потврдувањето.По уплатата, резервацијата подлежи на 100% пенали при отказ.

 

 

 

Medite Resort & Spa - Сандански

Ценовник за 3 ноќевања
период 02-05.01.2019

со доплата за организиран превоз

Цените се по лице за 3 ноќевања со појадок

Тип на соба
Цена
DBL delux 113
DBL premium 122
Дете до 12,99 г. бесплатно

Цените се дадени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност 1 евро =62мкд

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање на собите до 12:00 ч. (локално време)

Цената вклучува:

 • 3 ноќевања со појадок
 • Користење на парна бања, сауна и фитнес центар, затворен базен со минерална вода (полуолимписки размери), отворен базен со минерална вода, отворен термален базен со минерална вода, паркинг, бесплатен безжичен интернет во цел хотел, сеф на рецепција, туристичка такса.

 Напомени:

 • Можност за доплата за полупансион Возрасен - 15 евра по лице на ден, без пијалоци
 • Можност за доплата за полупансион Дете до 12.99 г - 8 евра по лице на ден, без пијалоци

 Moжност за организиран превоз (цена по лице)
- Битола , Прилеп , Дреново, Неготино , Струмица 25 €,
- Охрид , Струга, Сирково , Скопје, Велес , Кичево  35 €,
- дете 02-12 год. 15

 • Резервацијата е гарантирана само со уплата од 100% во рок од 10 дена по потврдувањето.
 • По уплатата, резервацијата подлежи на 100% пенали при отказ.

 

 

 

Medite Resort & Spa - Сандански

Ценовник за 4 ноќевања
период 02-0
6.01.2019
со  сопствен превоз

Цените се по лице за 4 ноќевања со појадок

Тип на соба
Цена
DBL delux 155
DBL premium 169
Дете до 12,99 г. бесплатно

Цените се дадени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност 1 евро =62мкд

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање на собите до 12:00 ч. (локално време)

Цената вклучува:

 • 4 ноќевања со појадок
 • Користење на парна бања, сауна и фитнес центар, затворен базен со минерална вода,римска бања ,солена соба , паркинг, бесплатен безжичен интернет во цел хотел, сеф на рецепција, туристичка такса.

Напомени:

 • Можност за доплата за полупансион  Возрасен - 15 евра по лице на ден, без пијалоци
 • Можност за доплата за полупансион  дете 12,99 г - 8 евра по лице на ден, без пијалоци

Резервацијата е гарантирана само со уплата од 100% во рок од 10 дена по потврдувањето.По уплатата, резервацијата подлежи на 100% пенали при отказ.

 

 

 

Interhotel - Сандански

Ценовник за 3 ноќевања
период 02-05.01.2019

со доплата за организиран превоз

Цените се по лице за 3 ноќевања со појадок

Тип на соба
Цена
DBL стандард 90
DBL лукс 104
Редовно легло – дете 4-11,99 г. 65
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 42
Дете 12-15,99г. на доп.легло во соба 60
Дете до 3,99 г. бесплатно

Цените се дадени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност 1 евро =62мкд

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање на собите до 12:00 ч. (локално време)

Цената вклучува:

 • 3 ноќевања со појадок
 • Користење на парна бања, сауна и фитнес центар, затворен базен со минерална вода (полуолимписки размери), отворен базен со минерална вода, отворен термален базен со минерална вода, паркинг, бесплатен безжичен интернет во цел хотел, сеф на рецепција, туристичка такса.

Напомени:

 • Можност за доплата за полупансион  12 евра по лице на ден, без пијалоци
 • Moжност за организиран превоз (цена по лице)
  - Битола , Прилеп , Дреново, Неготино , Струмица 25 €,
  - Охрид , Струга, Сирково , Скопје, Велес , Кичево  35 €,
  - дете 02-12 год. 15 €

Резервацијата е гарантирана само со уплата од 100% во рок од 10 дена по потврдувањето.По уплатата, резервацијата подлежи на 100% пенали при отказ.

 

 


Interhotel - Сандански

Ценовник за 4 ноќевања
период 02-06.01.201
9

Цените се по лице  за 4 ноќевања со појадок

Тип на соба За резервации и улата до 05.12.2018 За резервации после 05.12.2018
DBL стандард 112 120
DBL лукс 128 138
Редовно легло – 4-11,99 г. 90 90
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 56 56
Дете 12-15,99г. на доп.легло во соба 80 80
Дете до 3,99 г. бесплатно бесплатно

Цените се дадени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност 1 евро =62мкд

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање на собите до 12:00 ч. (локално време)

  Цената вклучува:

 • 4 ноќевања со појадок
 • Користење на парна бања, сауна и фитнес центар, затворен базен со минерална вода (полуолимписки размери), отворен базен со минерална вода, отворен термален базен со минерална вода, паркинг, бесплатен безжичен интернет во цел хотел, сеф на рецепција, туристичка такса.

Напомени:
- Можност за доплата  за полупансион  12 евра по лице на ден, без пијалоци
- Нема можност за организиран превоз

Резервацијата е гарантирана само со уплата од 100% во рок од 10 дена по потврдувањето.По уплатата, резервацијата подлежи на 100% пенали при отказ.

 

 

 

Hotel Sv. Nikola - Сандански

Ценовник за 3 ноќевања
период 02-05.01.2019

со доплата за организиран превоз

Цените се по лице за 3 ноќевања со појадок

Тип на соба
Цена
DBL стандард 61
DBL класик 76
Дете од 4- 11,99 на доп. легло во соба 22
Дете до 3,99 г. бесплатно

Цените се дадени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност 1 евро =62мкд

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање на собите до 12:00 ч. (локално време)

Цената вклучува:

 • 3 ноќевања со појадок
 • Користење на парна бања, сауна и фитнес центар, затворен базен со минерална вода,римска бања ,солена соба , паркинг, бесплатен безжичен интернет во цел хотел, сеф на рецепција, туристичка такса.

Напомени:

 • Можност за доплата за полупансион  Возрасен - 10 евра по лице на ден, без пијалоци
 • Можност за доплата за полупансион  дете 4-11,99 г - 5 евра по лице на ден, без пијалоци

Moжност за организиран превоз (цена по лице)
- Битола , Прилеп , Дреново, Неготино , Струмица 25 €,
- Охрид , Струга, Сирково , Скопје, Велес , Кичево  35 €,
- дете 02-12 год. 15 €

Резервацијата е гарантирана само со уплата од 100% во рок од 10 дена по потврдувањето.По уплатата, резервацијата подлежи на 100% пенали при отказ.

 

You can send your inquiry via the form below.