Почетна > Destination > NASA PREPORAKA NA HOTELI VO HURGADA

NASA PREPORAKA NA HOTELI VO HURGADA

Лето 2019 – Хургада – Египет

Превоз со директен чартер лет на релација Скопје – Хургада – Скопје

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.

ХОТЕЛ  УСЛУГА   цена за рана резервација до 30.04.2019 промотивна цена до 31.03.2019 ЗАБЕЛЕШКА
ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ПОЧНУВАЈЌИ ОД …
KING TUT RESORT 3*   AI 327 € 310 €
SUNNY DAYS PALMA DE MIRRETTE 4* AI 349 € 326 €
SUNNY DAYS EL PALACIO 4* AI 349 € 326 €
SEAGULL RESORT 4* AI 354 € 333 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19 И РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.03
BELLA VISTA HOTEL4* AI 361 € 350 €
MARLIN INN AZUR RESORT 4* AI 379 € 327 €
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4* AI 378 € 368 €
SINDBAD AQUAPARK 4* AI 392 € 380 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 30.06.19
MERCURE HURGADA HOTEL 4* AI 399 € 378 €
PHARAOH AZUR RESORT 5* AI 400 € 346 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19
PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5* AI 456 € 425 € * ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5* (Adults Only) AI 451 € 420 €
HILTON HURGADA RESORT 5* AI 493 € 410 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19
JAZ AQUAMARINE 4* AI 499 € 447 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19
SUNRISE SELECT GARDEN BEACH RESORT 5* AI 528 € 490 €
SUNRISE SELECT ROYAL MAKADI AI 548 € 505 €
SUNRISE SELECT CRYSTAL BAY RESORT AI 707 € 645 €
PREMIER LE REVE 5* (Adults Only) UAI 793 € 705 €
АЛБАТРОС ХОТЕЛИ СО НАЈДОБРА ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04.2019 ПОЧНУВАЈЌИ ОД
ALBATROS AQUA PARK 4* AI 405 €
ALBATROS AQUA VISTA 4* AI 415 €
ALF LEILA WA LEILA 4* AI 415 €
JUNGLE AQUA PARK 4* AI 502 €
ALBATROS BEACH RESORT 5* AI 533 €
ALBATROS PALACE 5* AI 549 €
ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH 5* AI 584 €
ALBATROS WHITE BEACH 5* AI 599 €
TITANIC RESORT & AQUAPARK 5 AI 395 €
TITANIC PALACE RESORT 5* AI 425 €
TITANIC BEACH SPA & AQUAPARK 5* AI 425 €

You can send your inquiry via the form below.