STRAZHITE 4*

 STRAZHITE 4* http://www.strazhitehotel.com/ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15% ПОПУСТ +10% ПОПУСТ НА СКИ ПАКЕТИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА

Read more

GRAND HOTEL 4*

  GRAND HOTEL BANSKO http://www.grandhotelbansko.bg/ Локација: 150 m од центарот на Банско и 1.5 km од Гондола Лифтот. Хотелот е реновиран

Read more

NEW YORK 28.11.2017 – 06.12.2017

Предбожиќна магична еуфорија во NEW YORK 1059€ Датум: 28.11.2017 – 06.12.2017      8дена (7ноќи) 7ноќевања +авионски превоз+транесфер+претставник   “Њујорк, Њујорк”, инспирација, еден

Read more

МИР 4*

5 MIR **** Златибор Локација: сместен во мирниот дел на Златибор, на 230 км од Белград Капацитет: 19 двокреветни соби,

Read more