Enastron

Опис на имотот: Оваа 3 катна зграда од стан во приземје со градина, 1 кат и мансарда. Сите соби се

Read more

Enastron

Опис на имотот: Оваа 3 катна зграда од стан во приземје со градина, 1 кат и мансарда. Сите соби се

Read more

Ydrolithos

Опис на имотот: Оваа 3 катна зграда се наоѓа во центарот на Пефкохори, на 500 метри од плажа. Зградата се

Read more

Ydrolithos

Опис на имотот: Оваа 3 катна зграда се наоѓа во центарот на Пефкохори, на 500 метри од плажа. Зградата се

Read more