Browsing Category : Велинград

Здравец 4* – Велинград

By | Comments Off on Здравец 4* – Велинград

Хотел Здравец 4* – Велинград Вид на сместување ПОЛУПАНСИОН Цените се валидни за период: 02.01-20.12.2017 Работни денови 2 или 3 ноќевања Викенд 2 ноќевања 3 и повеќе од 3 ноќевања Работни денови и викенд Двокреветна СТАНДАРД соба (2+0) 37 € 40 € 31 € Двокреветна ЛУКС соба (2+2) 39 € 42 € 37 € Двокреветна ВИП соба (3+1) 40 €…

Read More »

СПА Клуб Бор 4* – Велинград

By | Comments Off on СПА Клуб Бор 4* – Велинград

СПА Клуб Бор 4* – Велинград Цените важат за период : 02.01 – 21.12.2017 г. Вид на сместување 1 ноќ. 2 ноќ. 3-4 ноќ. 5-6 ноќ. 7-9 ноќ. Двокреветна соба(2 в.) 78€ 70€ 66€ 62€ 59€ Двокреветна соба мансардна (2 в. + 1 д.) 78€ 70€ 66€ 62€ 59€ Студио (2 в.+ 1д.) 92€ 83€ 78€ 74€ 69€ Апартман (2…

Read More »

Гранд Хотел 5* – Велинград

By | Comments Off on Гранд Хотел 5* – Велинград

Гранд Хотел 5* – Велинград Цените се валидни за термин : 03.01-23.12 Тип на соба Двокреветна стандард Двокреветна делукс Двокреветна Гранд делукс Јуниор Апартман Делукс Апартман VIP Апартман цена 92 € 102 € 112 € 140 € 160 € 180 € Специјални цени валидни за термин : 03.01-30.06 2 или 3 ноќевања 80 € 90 € 100 € 120 €…

Read More »

Хотел Свети Спас 5* – Велинград

By | Comments Off on Хотел Свети Спас 5* – Велинград

Хотел Свети Спас 5* – Велинград Цените важат за период : 02.01 – 21.12.2017 год. Вид на сместување 1 ноќ. 2 ноќ. 3-4 ноќ. 5-6 ноќ. 7-9 ноќ. Двокреветна соба(2 в.+ 1 д.) 94 € 85 € 80 € 75 € 71 € Апартман мансарден (2 в.+ 2 в./д.) 110 € 98 € 93 € 88 € 82 € Апартман…

Read More »

AQUATONIK 5* Велинград

By | Comments Off on AQUATONIK 5* Велинград

AQUATONIK 5* Велинград 04.01.2017 – 23.12.2017 (Од недела до четврток)11  Сместување Цена за две лица од ноќ со услуга HB Цена за две лица од ноќ со услуга BB Еднокреветна соба 50 евра 45 евра Двокреветна соба 69 евра 59 евра Дворекветна соба плус – без тераса 74 евра 69 евра Двокреветна соба плус – со тераса 79 евра 74…

Read More »