Browsing Category : Шпанија

Палма Де Мајорка

By | Comments Off on Палма Де Мајорка

Mallorca е најголемиот остров во Шпанија и е дел од Архипелагот Балеарски Острови. Заради својата идеална местоположба во Западниот Медитеран, стратешки важен, со векови овој остров бил мета на разни освојувачи, чии влијанија и денеска се гледаат и чуствуваат. Денеска Мајорка е Кралица на Европскиот туризам, прибежиште на љубителите на сонце, море и добар провод. Скриените лагуни, долгите, песочни плажи, боровата…

Read More »

Коста Брава-зима/пролет 2018

By | Comments Off on Коста Брава-зима/пролет 2018

Коста Брава-зима/пролет 2018 Коста Брава-зима/пролет 2018 од 239€ Поминете осум дена на брегот на Коста Брава Маресме по екстремно ниска цена и уживајте во пријатната клима, вкусната храна залиена со светски познатата Сангрија и прошетките во еден од најубавите градови на светот – БАРЦЕЛОНА. Коста Брава – крајбрежен регион и популарна туристичка дестинација поради умерената клима и прекрасните плажи со кристално чиста вода…

Read More »