Category: Атхос

AGIONISSI RESORT 4* – Амулијани

ЛЕТО 2018 AGIONISSI RESORT 4* – AMOULIANI ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 25% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.02.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 20% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.03.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2018 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.05.2018) ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 4 15.05-14.06 15.06-14.07 29.08-30.09 15.07-28.08 Double Room Sea View 33 67 […]

Continue Reading →

ALEXANDROS PALACE 5* – УРАНОПОЛИС

ЛЕТО 2018 ALEXANDROS PALACE 5* – OURANOUPOLIS  www.alexandros-hotel.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 5 28.04-20.05 01.10-13.10 21.05-10.06 21.09-30.09 11.06-10.07 26.08-20.09 11.07-25.08 DOUBLE ROOM GARDEN VIEW 2Ad […]

Continue Reading →