Category: Пелопонез

GRECOTEL CASA MARRON 4* – AHAIA, PELOPONNESE  

GRECOTEL CASA MARRON 4* – AHAIA, PELOPONNESE   www.grecotel.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ И 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА  СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО   5 05.05-24.05 30.09-21.10 25.05-14.06 09.09-29.09 15.06-28.06 29.06-12.07 26.08-08.09 13.07-26.07 […]

Continue Reading →

KALOGRIA BEACH 4* – KALOGRIA METOCHIOU, PELOPONNESE       

KALOGRIA BEACH 4* – KALOGRIA METOCHIOU, PELOPONNESE        ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 5 25.05-02.06 26.09-05.10 03.06-30.06 11.09-25.09 01.07-15.07 23.08-10.09 16.07-31.07   […]

Continue Reading →

NIFOREIKA BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4* –  NIFOREIKA

NIFOREIKA BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4* –  NIFOREIKA www.niforeika-beach.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 5 RP 25.05-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-05.10 SINGLE […]

Continue Reading →

GRECOTEL OLYMPIA OASIS VILLAGE AQUA PARK 4+ *  KYLLINI  

GRECOTEL OLYMPIA OASIS VILLAGE AQUA PARK 4+ *  KYLLINI    www.olympiaoasis.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5 % ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА  СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- СЕ ВКЛУЧЕНО 5   […]

Continue Reading →

GRECOTEL OLYMPIA OASIS AQUA PARK 4+ *  KYLLINI  

GRECOTEL OLYMPIA OASIS AQUA PARK 4+ *  KYLLINI    www.olympiaoasis.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5 % ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА  СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛУПАНСИОН 5   05.05-24.05 30.09-21.10 25.05-14.06 […]

Continue Reading →

GRECOTEL OLYMPIA RIVIERA AQUA PARK 5*

GRECOTEL OLYMPIA RIVIERA AQUA PARK 5* – KYLLINI      www.grecotelolympiaresort.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА  СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5   05.05-24.05 30.09-21.10 25.05-14.06 […]

Continue Reading →