Browsing Category : Кефалонија

КЕФАЛОНИЈА

By | Comments Off on КЕФАЛОНИЈА

  29   ЛЕТО НА КЕФАЛОНИЈА 2018 – KEFALONIA SAGA vol.1 Дестинација: Грција, Кефалонија, Лето 2018, Острови Кефалонија е најголемиот Јонски остров, сместен јужно од Лефкада и Итака и северно од Закинтос. Кефалонија е грчки остров, кој ќе Ве маѓепса на прв поглед. Обалата му е преполна со заливи. Плажите претежно се каменести, но има и песочни плажи. Тоа што најмногу…

Read More »