Софија

8ми Март Софија 1. ден 11.03 СКОПЈЕ – СОФИЈА Поаѓање од Скопје во 06.00ч. Пристигнување во Софија во пладневните часови.

Read more

KOПАОНИК

                      Денот на жената           KOПАОНИК Aвтобус 3 дена/2 ноќевања   Март (Петок) СКОПЈЕ – КОПАОНИК Состанок со групата на

Read more

БЕЛГРАД

(Автобуска програма, 3 дена, 2 ноќи)   1 ден  10.03.2017 СКОПЈЕ – КУМАНОВО – БЕЛГРАД Состанок на групата во договореното

Read more