Browsing Category : 23 октомври автобуски

СОЛУН-ПАРАЛИЈА-МЕТЕОРИ

By | Comments Off on СОЛУН-ПАРАЛИЈА-МЕТЕОРИ

 СОЛУН-ПАРАЛИЈА-МЕТЕОРИ 1 ден: 21.10.2017 Sabota –Поаѓање од Скопје паркинг хотел ВИП 05.30 Дневно возење, царински формалности и попатни паузи. Пристигнување во Солун во претпладневните часови.  Можност за индивидуален разглед на градот: црквата Св. Димитрија, плоштадот Аристотелис, Белата кула, Виа Игнација, споменикот Дикастрио… Планирана посета на COSMOS, IKEA, JAMBO…Планирано поаѓање за Паралија во попладневните часови. Пристигнување во Паралија во вечерните часови.…

Read More »