Category: Стара Планина 17/18

Hotel Stara Planina****

 7 Hotel Stara Planina**** Ценовник Зима 2017/2018  *Цените до Двокреветна соба,Двокреветна + софа и Супериор двокреветна + софа цена по лице/од ноќ ** Цени во Junior,Family,Deluxe апартмани цените се изразени по соба/по ноќ. All inclusive light A B   C                          D Тип на Соба Min/max број   возрасни лица   01.12/17-22.12/17 05.03/18-09.04/18   23.12/17-29.12/17        13.01/18-01.02/18           […]

Continue Reading →