МИР 4*

5 MIR **** Златибор Локација: сместен во мирниот дел на Златибор, на 230 км од Белград Капацитет: 19 двокреветни соби,

Read more

MOНА ****

MONA **** Златибор 5      Хотел Мона се наоѓа во срцето на Златибор, така што неговата поставеност е во близина

Read more