Hotel Anna 3* МАЈ

12 ХАЛКИДИКИ КАСАНДРА (Прв Крак) – ПЕФКОХОРИ 1 ден 29.04.2017 сабота                                          СКОПЈЕ–ВЕЛЕС – КАСАНДРА (Пефкохори) Состанок на групата на паркингот

Read more

Calypso 2+* МАЈ

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 1-ми Maj  Calypso 2+*-Ханиоти Термин:29.04-01.05/17 2 ноќи Хотел Calypso 2+* е лоциран во туристичкото место Ханиоти.Оригиналниот традиционаленстил,љубезниотперсонал,удобнитесоби,ресторанот,баровите,надворешениот базен,интернет…

Read more

Bellagio Blue 2* МАЈ

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 1-ви Мај  Bellagio Blue 2*-Hanioti Термин:29.04-01.05/17 2 ноќи Хотел Bellagio Blue 2*-е лоциран во туристичкото место Ханиоти.Maл економичен

Read more

Atrium 3+* МАЈ

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 1-ви Мај Аtrium 3+*-Pefkohori Термин:29.04-01.05/17 2 ноќи Хотел Атриум 3+*–е сместен во градчето Пефкохори на само 350 метри

Read more

Philoxenia Spa 2+* МАЈ

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 1-ви Мај  Philoxenia Spa 2+*-Pefkohori Термин:29.04-01.05/17 2 ноќи Хотел Филоксенија Спа-е сместен во самиот центар на градчето Пефкохори.Голем

Read more

Lesse 4* МАЈ

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 1-ви Maj Lesse 4*-Ханиоти Термин:29.04-01.05/17 2 ноќи Хотел Лесе 4*-Популарен хотел опкуржен со борова шума и неколку базени.Комфорни

Read more

Hanioti Melathron 4* МАЈ

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА 1-ви Maj  Hanioti Melathron 4*-Ханиоти Термин:29.04-01.05/17 2 ноќи Хотел Ханиоти Мелатрон-пријатен мал хотел во близина на песочна плажа

Read more