Category: Јонски брег Х

KORALI HOUSE 2* – VRACHOS

KORALI HOUSE 2* – VRACHOS www.korali-house.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 05.03.2018) ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0 01.05-08.06 18.09-31.10 09.06-30.06 01.09-17.09 01.07-31.08 Apartment up to 5 pax (minimum 3 pax ) 22 24 30 1 дете од 2-3.99 год. 50% 50% 50% 2 дете од 2-3.99 год. 50% 50% […]

Continue Reading →

HOTEL HARIS 2* – VRACHOS

HOTEL HARIS 2* – VRACHOS www.harisapartments.gr  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ 0 01.04-10.06 17.09-30.10 11.06-20.06 21.06-10.07 28.08-16.09 11.07-20.07 21.07-27.08 Double Standard 2 pax 21 30 38 44 47 Triple Standard 3 pax 47 64 82 94 99 Family Room 4 pax 64 76 99 115 126 Double Superior 2 pax 32 41 47 50 53 […]

Continue Reading →

ACHILEAS HOTEL 2* – VRACHOS

ACHILEAS HOTEL 2* – VRACHOS ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 15% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ДО 05.03.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.04.2018 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ДО 20.04.2018) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ 0 01.05-31.05 01.09-31.10 01.06-30.06 01.07-15.07 16.07-31.08 Double Standard 2 pax 35 41 53 70 88 Apartment 4 pax 59 59 70 88 105 […]

Continue Reading →

WHITE SANDS 2+* – VRACHOS

WHITE SANDS 2+* – VRACHOS www.whitesands.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ 0 01.04-10.06 21.09-20.10 11.06-20.06 11.09-20.09 21.06-05.07 28.08-10.09 06.07-20.07 21.07-27.08 Double Deluxe Sea View 21 29 38 44 47 1 дете од 0-1.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Double Superior Sea View 24 35 41 47 53 1 дете од 0-1.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис […]

Continue Reading →

AQUA OLIVA 4* – AGIA PARASKEVI (SIVOTA)

AQUA OLIVA 4* – AGIA PARASKEVI (SIVOTA) www.aquaolivaresort.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017  EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5 29.04-14.05 23.09-30.09 […]

Continue Reading →

PRIMA VISTA BOUTIQUE HOTEL 4* – SIVOTA 

PRIMA VISTA BOUTIQUE HOTEL 4* – SIVOTA   www.primavista.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА  СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК 5 01.05-20.06 06.09-15.10 21.06-20.07 21.07-05.09 DOUBLE ROOM […]

Continue Reading →

LICHNOS BEACH 5* – PARGA

LICHNOS BEACH 5* – PARGA   www.lichnosbeach.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2018 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 20.04.2018) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4 Лица бр. 12.05-01.06 23.09-01.10 02.06-15.06 16.06-29.06 25.08-08.09 30.06-13.07 14.07-24.08 RENOVATED MAINBUILDING/POOLBUILDING Dbl Supoerior SV 2 65 101 157 179 202 Dbl Executive SV 2+1 101 123 191 224 […]

Continue Reading →