SUNSET HOTEL 2* – NEA MARMARAS 

SUNSET HOTEL 2* – NEA MARMARAS                                             www.sunsethotel-chalkidiki.com ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ

Read more