Category: Касандра Х

Хотел KOPSIS Beach – Пефкохори

Хотел KOPSIS Beach – Пефкохори 1  Ценовник лето 2018 http://www.kopsis.gr/en/rooms.php Цените се дадени по соба 01/06/18 – 14/06/18 09/09/18 – 23/09/18 *** минимум 4 ноќевања *** Сместување: Цена / услуга 2 Возрасни 69€ / BB 2 + 1 дете (4-11,99год) 75€ / BB 2 + 2 деца (4-11,99год) 79€ / BB 3 Возрасни 92€ / […]

Continue Reading →

Hotel GRAND VICTORIA-HANIOTI

ЗА УПЛАТА ДО 15.02.2018 -15% ПОПУСТ         ХОТЕЛСКА    СОБА Maj Јуни Јули Август Септември 7 ПОЛУПАНСИОНИ ПОЈАДОК   и  ВЕЧЕРА 27 03 10 17 24 01 08 15 22 29 05 12 19 26 02 09 16 ДВОКРЕВЕТНА   Стандард 179 209 249 269 289 309 329 339 339 339 339 339 319 289 249 199 169 […]

Continue Reading →

ХОТЕЛ „JENNY“ – СИВИРИ

2     ХОТЕЛ „JENNY“ – СИВИРИ Дестинација: Хотели – Сопствен закуп Хотелот Џени е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот на Сивири. Хотелот располага со 37 соби: 1/2 со брачен кревет, 1/3 со 1 брачен кревет и 1 нормално легло и 1/4 со еден брачен кревет и две нормални легла. Собите се […]

Continue Reading →

        HOTEL CALYPSO 2+* SIVIRI           

ЛЕТО 2018         HOTEL CALYPSO 2+* SIVIRI            www.calypso-siviri.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 15% ПОПУСТ  (УПЛАТА 50% ДО 15.01.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.02.2018) ЦЕНИ ЗА СОБА  НА ДЕН ВО ЕВРА–ALL INCLUSIVE SOFT 1 28.04-10.05 11.05-21.05 22.05-31.05 01.06-11.06 10.09-01.10 12.06-30.06 01.09-09.09 01.07-23.07 22.08-31.08 24.07-21.08 SINGLE STANDARD 1 Adult 44 40 49 53 […]

Continue Reading →

DIONYSOS STUDIOS 2+* HANIOTI

ЛЕТО 2018 DIONYSOS STUDIOS 2+* HANIOTI www.hotel-dionysos.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5%   ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ 5 15.05-05.06 16.09-10.10 06.06-05.07 29.08-15.09 06.07-28.08 STUDIO DELUXE  […]

Continue Reading →

SAMEL HOTEL 2+* – СИВИРИ

ЛЕТО 2018 SAMEL HOTEL 2+* – СИВИРИ http://www.beleontours.com/en/hotels/5718-samel-hotel ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.01.2018) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 1 28.04-25.05 26.05-11.06 10.09-01.10 12.06-30.06 01.09-09.09 01.07-23.07 22.08-31.08 24.07-21.08 DOUBLE STANDARD 2Adl 47 47 64 73 89 SINGLE STANDARD 1 Adult 47 47 64 73 89 1Ad+1Ch (2-12.99) 47 […]

Continue Reading →

KASSANDRA MARE 3* – POTIDEA

ЛЕТО 2018 KASSANDRA MARE 3* – POTIDEA www.kassandramare.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- ПОЛУПАНСИОН  5 01.05-31.05 25.09-16.10 01.06-30.06 01.09-24.09 01.07-31.07 21.08-31.08 01.08-20.08 DOUBLE […]

Continue Reading →

FLEGRA BEACH BOUTIQUE HOTEL APARTMENTS – PEFKOHORI

ЛЕТО 2018 FLEGRA BEACH BOUTIQUE HOTEL APARTMENTS – PEFKOHORI www.flegrahotels.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018  И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА 5 28.04-28.05 01.10-30.10 29.05-30.06 16.09-30.09 01.07-16.07 29.08-15.09 17.07-28.08 SINGLE […]

Continue Reading →

BELLAGIO HOTEL 3*- FOURKA                           

ЛЕТО 2018 BELLAGIO HOTEL 3*– FOURKA                             www.bellagio-hotel.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ   ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО 5 18.05-31.05 01.10-10.10 01.06-10.06 21.09-30.09 11.06-23.06 […]

Continue Reading →

OLYMPIC KOSMA HOTEL & VILLAS 3* – HANIOTI

ЛЕТО 2018 OLYMPIC KOSMA HOTEL & VILLAS 3* – HANIOTI www.hotelolympickosma.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017  EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ   ЦЕНИ ЗА СОБА  НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО 5 […]

Continue Reading →

IRIS HOTEL 3* – SIVIRI                         

ЛЕТО 2018                           IRIS HOTEL 3* – SIVIRI                          www.iris-hotel.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН 5 14.05-22.05 01.10-16.10 23.05-07.06 16.09-30.09 08.06-06.07 […]

Continue Reading →

DIONYSOS INN 3* – HANIOTI

ЛЕТО 2018 DIONYSOS INN 3* – HANIOTI www.hotel-dionysos.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5 20.05-05.06 16.09-10.10 06.06-05.07 29.08-15.09 06.07-28.08 DBL STANDARD FOR SINGLE USE  1Ad 29 38 53 DBL STANDARD 2Ad 36 48 65 3Ad 45 59 82 2Ad+1ch(0-5) 36 48 65 2Ad+1ch(6-11.99) 41 52 71 Мин. престој 3 […]

Continue Reading →

NAIAS BEACH  HOTEL & APARTMENTS 3* – HANIOTI

ЛЕТО 2018 NAIAS BEACH  HOTEL & APARTMENTS 3* – HANIOTI www.naiashotel.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ […]

Continue Reading →

THE BEACH HOUSE – AFITOS 

ЛЕТО 2018 THE BEACH HOUSE – AFITOS  www.the-beach-house.gr     ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК 5 01.05-31.05 16.09-30.09 01.06-30.06 […]

Continue Reading →

TRESOR SOUSOURAS 4* – HANIOTI          

ЛЕТО 2018 TRESOR SOUSOURAS 4* – HANIOTI           www.hanioti-palace.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 20% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.01.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 15% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.02.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.03.2018) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 1 28.04-31.05 01.10-14.10 01.06-12.06 16.09-30.09 13.06-30.06 01.09-15.09 01.07-20.07 21.08-31.08 21.07-20.08 […]

Continue Reading →

PORTES BEACH 4* – POTIDEA

ЛЕТО 2018 PORTES BEACH 4* – POTIDEA www.portesbeach.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018  И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 5 30.04-20.05 28.09-31.10 21.05-13.06 10.09-27.09 14.06-27.07 28.08-09.09 28.07-27.08 DOUBLE ROOM […]

Continue Reading →

HANIOTI MELATHRON 4* – HANIOTI

ЛЕТО 2018 HANIOTI MELATHRON 4* – HANIOTI http://www.haniotimelathron.gr/ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 15% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 10.02.2018 ) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 1 28.04-31.05 27.09-20.10 01.06-30.06 01.07-15.07 24.08-26.09 16.07-23.08 DOUBLE STANDARD 2 Adults 53 75 95 87 122 3 Adults 72 102 129 117 165 2Ad+1Ch (2-5.99) 53 75 95 87 […]

Continue Reading →

LESSE 4* – HANIOTI

ЛЕТО 2018 LESSE 4* – HANIOTI www.lesse.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 25% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 10.01.2018) ВАЖИ ЗА DBL И SINGLE STANDARD ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 20% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ДО 10.02.2018) ВАЖИ ЗА DBL И SINGLE STANDARD ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 20% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 10.02.2018) ВАЖИ ЗА FAMILY ROOM ЗА […]

Continue Reading →

GRANDOTEL 4* – HANIOTI

ЛЕТО 2018 GRANDOTEL 4* – HANIOTI www.grandotel.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 30% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 01.01.2018) ЦЕНИ  ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА  – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС 3   28.04-31.05 01.10-31.10 01.06-15.06 15.09-30.09 16.06-30.06                01.09-14.09 01.07-31.08 Single Standard 61 89 113 159 1 дете од 2-11.99 год. 7 9 14 17 Double Standard 36 52 67 94 Трето лице […]

Continue Reading →

GRECOTEL PELLA BEACH 4* – HANIOTI

ЛЕТО 2018 GRECOTEL PELLA BEACH 4* – HANIOTI www.grecotel.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 5  01.05-24.05 14.09-23.10 25.05-07.06 08.06-12.07 24.08-13.09 13.07-02.08 17.08-23.08 03.08-16.08 SINGLE […]

Continue Reading →

OSTRIA SEA SIDE HOTEL 4* – HANIOTI        

ЛЕТО 2018 OSTRIA SEA SIDE HOTEL 4* – HANIOTI         www.ostriahotel.com.gr ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5 12.05-31.05 01.06-15.06 16.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-15.09 16.09-08.10 FAMILY ROOM GROUND FLOOR 2Ad 105 143 161 190 209 180 133 3Ad 140 178 197 […]

Continue Reading →

PALLINI BEACH 4+*- KALITHEA

ЛЕТО 2018 PALLINI BEACH 4+*– KALITHEA www.g-hotels.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018  И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН  5 26.04-23.05 04.10-24.10 24.05-13.06 20.09-03.10 14.06-27.06 06.09-19.09 28.06-18.07 23.08-05.09 19.07-22.08 DOUBLE BUNGALOW  […]

Continue Reading →

ALEXANDER THE GREAT 4* – KRIOPIGI

ЛЕТО 2018 ALEXANDER THE GREAT 4* – KRIOPIGI www.papcorp.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 25% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.02.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 20% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.03.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2018 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.05.2018) ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 4 28.04-31.05 26.09-31.10 01.06-20.06 21.06-14.07 29.08-25.09 15.07-28.08 Double  Garden View  33 […]

Continue Reading →

ATHOS PALACE 4*+ KALITHEA

ЛЕТО 2018 ATHOS PALACE 4*+ KALITHEA    www.g-hotels.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017 EBD                 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН  5 26.04-23.05 04.10-24.10 24.05-13.06 20.09-03.10 14.06-27.06 06.09-19.09 […]

Continue Reading →

AMMON ZEUS 4* – KALITHEA          

ЛЕТО 2018 AMMON ZEUS 4* – KALITHEA           www.ammon-zeus.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН   5 27.04-14.05 01.10-14.10 15.05-13.06 16.09-30.09 14.06-05.07 […]

Continue Reading →

RENAISSANCE HANIOTI RESORT 4*- HANIOTI

ЛЕТО 2018 RENAISSANCE HANIOTI RESORT 4*– HANIOTI www.renaissance-hanioti.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017  EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 5 29.04-20.05 25.09-31.10 21.05-23.06 09.09-24.09 24.06-19.07 21.08-08.09 20.07-20.08 […]

Continue Reading →

    MENDI 4* – KALANDRA        

ЛЕТО 2018     MENDI 4* – KALANDRA          www.mendi-hotel.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017  EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 5   01.05-31.05 01.10-15.10 01.06-20.06 16.09-30.09 21.06-14.07 […]

Continue Reading →

WHITE SUITES 4*-AFIROS

ЛЕТО 2018 HOTEL  WHITE  SUITES  4* (Moudonou Beach ) – AFITOS www.whitesuitesresort.com    ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ХОТЕЛОТ Е САМО ЗА ВОЗРАСНИ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО […]

Continue Reading →

AFITIS BOUTIQUE HOTEL 4* – AFITOS

ЛЕТО 2018 AFITIS BOUTIQUE HOTEL 4* – AFITOS www.afitis-hotel.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 5 29.04-20.05 25.09-20.10 21.05-23.06 […]

Continue Reading →

SIMANTRO BEACH HOTEL 4+* SANI

ЛЕТО 2018 SIMANTRO BEACH HOTEL 4+* SANI www.g-hotels.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD, УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2017 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА ПОЛУПАНСИОН  5 26.04-23.05 04.10-24.10 24.05-13.06 20.09-03.10 14.06-27.06 06.09-19.09 […]

Continue Reading →