Category: Атос Х

XENIA HOTEL 4* – OURANOPOLI

XENIA HOTEL 4* – OURANOPOLI www.papcorp.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 25% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.02.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 20% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.03.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.208 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.05.2018) ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 4 21.04-31.05 26.09-31.10 01.06-20.06 21.06-14.07 29.08-25.09 15.07-28.08 Double Superior Sea View […]

Continue Reading →

AGIONISSI RESORT 4* – AMOULIANI

AGIONISSI RESORT 4* – AMOULIANI www.papcorp.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 25% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.02.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 20% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.03.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2018 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 100% ДО 15.05.2018) ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 4 15.05-14.06 15.06-14.07 29.08-30.09 15.07-28.08 Double Room Sea View 33 67 89 […]

Continue Reading →

ARISTOTELES HOLIDAY RESORT & SPA 4* – OURANOUPOLIS

ARISTOTELES HOLIDAY RESORT & SPA 4* – OURANOUPOLIS      www.aristoteles.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2017  EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 5   10.05-24.05 27.09-15.10 […]

Continue Reading →

ALEXANDROS PALACE 5* – OURANOUPOLIS

ALEXANDROS PALACE 5* – OURANOUPOLIS  www.alexandros-hotel.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 5 28.04-20.05 01.10-13.10 21.05-10.06 21.09-30.09 11.06-10.07 26.08-20.09 11.07-25.08 DOUBLE ROOM GARDEN VIEW 2Ad 75 99 […]

Continue Reading →