Alexandros Palace 5*

Регуларна понуда од Alexandros Palace 5* ALEXANDROS PALACE***** OURANOUPOLIS            www.alexandros-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 5 29.04-29.05

Read more

Theoxenia 4*

Регуларна понуда од Theoxenia 4* XENIOS THEOXENIA **** OURANOUPOLIS                                  www.theoxenia.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

Read more

Philoxenia Bungalows 3*

Регуларна понуда од Philoxenia Bungalows 3* PHILOXENIA BUNGALOWS*** PSAKOUDIA                 www.philoxenianet.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 3 11.05-10.06 24.09-06.10

Read more

Village Mare 4*

Регуларна понуда од Village Mare 4* VILLAGE MARE **** METAMORFOSSI            www.villagemare.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 5

Read more

Krotiri Resort 4*

Регуларна понуда од Krotiri Resort 4* KROTIRI RESORT 4* AGIOS NIKOLAOS             www.krotiriresort.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО

Read more

Lagomandra Hotel&Spa 4*

Регуларна понуда од Lagomandra Hotel&Spa 4* LAGOMANDRA **** NIKITI 200 SOBI                                 www.lagomandra.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 5

Read more

Anthemus Sea 5*

Регуларна понуда од Anthemus Sea 5* ANTHEMUS SEA BEACH & SUITES*****NIKITI         www.anthemussea.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Read more

Porfi Beach 3+*

Регуларна понуда од Porfi Beach 3+* PORFI ***+ NIKITI                     www.porfi.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Read more

Diaporos 3*

Регуларна понуда од Diaporos 3* DIAPOROS HOTEL 3* VOURVOUROU      www.hotel-diaporos.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 5 01.06-15.06

Read more

Rema 3*

Регуларна понуда од Rema 3* HOTEL REMA 3* VOURVOUROU www.hotelrema.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

Read more

Porto Carras Sithonia 5*

Регуларна понуда од Porto Carras Sithonia 5* SITHONIA BEACH THALASSO&SPA ***** N.Marmaras                               www.portocarras.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА

Read more

Makednos 3*

Регуларна понуда од Makednos 3* MAKEDNOS 3* NIKITI                                www.hotelmakednos.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 5

Read more

Simeon 3*

Регуларна понуда од Simeon 3* SIMEON *** METAMORFOSI www.hotel-simeon.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ 5 28.04-31.05 23.09-26.10

Read more

Porto Carras Meliton 5*

Регуларна понуда од Porto Carras Meliton 5* MELITON PORTO CARRAS ***** N.Marmaras                               www.portocarras.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА

Read more