Category: Пиериа Х

BOMO CLUB OLYMPUS GRAND RESORT 4* LEPTOKARIA

BOMO CLUB OLYMPUS GRAND RESORT 4* LEPTOKARIA        www.olympianbay.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 5 10.04-28.04 07.05-25.05 27.09-14.10 29.04-06.05 26.05-06.06 17.09-26.09 07.06-29.06 03.09-16.09 30.06-21.07 28.08-02.09 22.07-27.08 15.10-27.10 FAMILY BUNGALOW 2Ad 114 125 142 179 217 262 109 3Ad 155 169 193 243 293 354 147 3Ad+1ch(0-1) 155 169 193 243 293 […]

Continue Reading →

DION PALACE RESORT& SPA 5* LITOHORO

DION PALACE RESORT& SPA 5* LITOHORO         www.dionpalace.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН 5 12.04-22.05 01.10-31.10 23.05-10.06 18.09-30.09 11.06-11.07 28.08-17.09 12.07-27.08 DOUBLE CLASSIC LAND VIEW 2Ad 90 109 156 193 2Ad+1ch(0-5.66) 90 109 156 193 2Ad+1ch(6-11.66) 112 136 195 241 DOUBLE SUPERIOR LAND VIEW 2Ad 127 147 182 218 3Ad 171 198 244 294 […]

Continue Reading →

MEDITERRANEAN VILLAGE 5* PARALIA

MEDITERRANEAN VILLAGE 5* PARALIA www.village.mediterraneanhotels.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРАНА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 5 01.05-20.05 04.10-31.10 21.05-07.06 17.09-03.10 08.06-10.07 29.08-16.09 11.07-28.08 PROMO ROOM ECONOMY 2Ad 89 110 171 201 3Ad 121 147 230 272 2Ad+1ch(0-6) 89 110 171 201 2Ad+1ch(7-13.99) 112 136 213 251 DOUBLE ROOM FRONT SEA VIEW 2Ad 122 145 227 257 […]

Continue Reading →

CRONWELL PLATAMON RESORT5* PLATAMONA

CRONWELL PLATAMON RESORT5* PLATAMONA http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 5 27.04-23.05 24.05-11.06 12.06-01.07 02.07-25.07 26.07-27.08 28.08-14.09 15.09-26.09 27.09-13.10 JUNIOR SUITE 2Ad 204 238 – – – – 238 204 3Ad 220 256 – – – – 256 220 3Ad+1ch(0-15.99) 220 256 – – – – 256 220 2Ad+1ch(0-15.99) 204 […]

Continue Reading →

POSEIDON PALACE 4+* LEPTOKARIA

POSEIDON PALACE 4+* LEPTOKARIA www.poseidonpalace.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– СЕ ВКЛУЧЕНО 5 10.04-04.06 25.09-31.10 05.06-03.07 28.08-24.09 04.07-27.08 SINGLE ROOM 1Ad 51 89 123 1Ad+1ch(0-1) 51 89 123 DOUBLE ROOM 2Ad 88 122 171 3Ad 119 164 229 2Ad+1ch(0-1) 88 122 171 2Ad+1ch(2-13.99) 88 122 171 2Ad+2ch(0-1) 88 122 171 2Ad+2ch(0-1) (2-13.99) 88 […]

Continue Reading →

BOMO CLUB OLYMPUS GRAND RESORT 4*- LEPTOKARIA

BOMO CLUB OLYMPUS GRAND RESORT 4*- LEPTOKARIA www.olympianbay.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 5 10.04-28.04 07.05-25.05 27.09-14.10 […]

Continue Reading →

DION PALACE RESORT& SPA 5*  LITOHORO    

DION PALACE RESORT& SPA 5*  LITOHORO         www.dionpalace.com ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА  НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН 5 12.04-22.05 01.10-31.10 23.05-10.06 18.09-30.09 11.06-11.07 28.08-17.09 12.07-27.08 DOUBLE CLASSIC  LAND VIEW […]

Continue Reading →

CRONWELL PLATAMON RESORT 5* – PLATAMONA

CRONWELL PLATAMON RESORT 5* – PLATAMONA http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/ ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА  ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА 5 12.06-01.07 02.07-25.07 […]

Continue Reading →

MEDITERRANEAN VILLAGE 5* PARALIA 

MEDITERRANEAN VILLAGE 5* PARALIA   www.mediterraneanhotels.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2017 УПЛАТА 25% ВЕДНАШ, 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018  И 50% 14 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 5 01.05-20.05 04.10-31.10 21.05-07.06 17.09-03.10 08.06-10.07 29.08-16.09 11.07-28.08 PROMO ROOM […]

Continue Reading →