Esperides 4*

Регуларна понуда од Esperides 4* HOTEL ESPERIDES SKIATHOS 4*                            www.esperidesbeach.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛУПАНСИОН 0 05.05-31.05 01.06-10.07

Read more

Skiathos Princess 5*

Регуларна понуда од Skiathos Princess 5* SKIATHOS PRINCESS 5* SKIATHOS (Agia Paraskevi )                           www.skiathosprincess.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА

Read more

Skiathos Palace 4*

Регуларна понуда од Skiathos Palace 4* SKIATHOS PALACE 4* KOUKOUNARIES SKIATHOS       www.skiathos-palace.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Read more