Category: Крф Х

MARBELLA CORFU 5* AG.IOANNIS PERISTERON CORFU

MARBELLA CORFU 5* AG.IOANNIS PERISTERON CORFU www.marbella.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 5 20.04-26.04 01.11-05.11 27.04-05.05 14.10-31.10 06.05-19.05 23.09-13.10 20.05-30.06 09.09-22.09 01.07-21.07 09.09-22.09 22.07-25.08 DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW 1Ad 52 87 108 139 208 233 1Ad+1ch(0-1) 52 87 108 139 208 233 1Ad+1ch(2-11.99) 52 87 108 139 208 […]

Continue Reading →

MESSONGHI BEACH HOTEL 3*CORFU MESSONGHI

MESSONGHI BEACH HOTEL 3*CORFU MESSONGHI www.messonghibeach.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО   5 01.05-31.05 01.10-11.10 […]

Continue Reading →