Browsing Category : Острови Х

MARBELLA CORFU 5* AG.IOANNIS PERISTERON CORFU

By | Comments Off on MARBELLA CORFU 5* AG.IOANNIS PERISTERON CORFU

MARBELLA CORFU 5* AG.IOANNIS PERISTERON CORFU www.marbella.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 5 20.04-26.04 01.11-05.11 27.04-05.05 14.10-31.10 06.05-19.05 23.09-13.10 20.05-30.06 09.09-22.09 01.07-21.07 09.09-22.09 22.07-25.08 DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW 1Ad 52 87 108 139 208 233 1Ad+1ch(0-1) 52 87 108 139 208 233 1Ad+1ch(2-11.99) 52 87 108 139 208 233 DOUBLE ROOM GARDEN VIEW…

Read More »

PORTO GALLINI 4* NIKIANA LEFKADA

By | Comments Off on PORTO GALLINI 4* NIKIANA LEFKADA

PORTO GALLINI 4* NIKIANA LEFKADA www.portogallini.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0 01.05-31.05 24.09-14.10 01.06-20.06 10.09-23.09 21.06-15.07 26.08-09.09 16.07-25.08 Single Standard 70 82 111 158 Dbl Standard GV 41 47 64 85 Трето лице 26 26 26 26 1 дете од 0-3.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис 1 дете од 4-11.99 г. 12 12 12 12…

Read More »

MESSONGHI BEACH HOTEL 3*CORFU MESSONGHI

By | Comments Off on MESSONGHI BEACH HOTEL 3*CORFU MESSONGHI

MESSONGHI BEACH HOTEL 3*CORFU MESSONGHI www.messonghibeach.gr ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2017 EBD УПЛАТА 25% ВЕДНАШ , 25% НАЈКАСНО ДО 30.04.2018 И 50% 14 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 7.5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО   5 01.05-31.05 01.10-11.10 01.06-10.06 11.06-22.06 23.06-10.07 11.07-25.07 26.07-25.08…

Read More »

Хотел „Olympion“ – Потос – Тасос

By | Comments Off on Хотел „Olympion“ – Потос – Тасос

Хотел „Olympion“ – Потос Хотелот се наоѓа централно во местото Потос. Хотелот е комлетно реновиран пред 4 години. Во состав има 54 соби на приземје, прв и втор спрат, рецепција, ресторан за доручек на база шведска маса. Хотел „Olympion“ – Потос Хотелот се наоѓа централно во местото Потос. Хотелот е комлетно реновиран пред 4 години. Во состав има 54 соби…

Read More »

HOTEL ILIO MARE 5* – THASSOS

By | Comments Off on HOTEL ILIO MARE 5* – THASSOS

ЛЕТО 2018 HOTEL ILIO MARE  5* – THASSOS www.iliomare.gr    ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2018 15 % ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 05.02.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2018 10 % ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 05.05.2018) ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА  – ПОЛУПАНСИОН 0 27.04-30.04 25.09-07.10 01.05-10.06 11.06-10.07 24.08-10.09 11.07-23.08 11.09-24.09 Double Classic 42 48 82 104 66 1 дете од 2-11.99 г. 50% 50% 50% 50% 50%…

Read More »

THASSOS GRAND RESORT 5*- AGIOS IOANNIS

By | Comments Off on THASSOS GRAND RESORT 5*- AGIOS IOANNIS

ЛЕТО 2018 THASSOS GRAND RESORT 5*– AGIOS IOANNIS www.thassosgrandresort.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.01.2018 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 23.09.2018 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 28.02.2018 30% ПОПУСТ  ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.04 ДО 31.05.2018 И ОД 24.09 ДО 06.10.2018 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 28.02.2018 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО…

Read More »