Esperides 4*

Регуларна понуда од Esperides 4* HOTEL ESPERIDES SKIATHOS 4*                            www.esperidesbeach.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–ПОЛУПАНСИОН 0 05.05-31.05 01.06-10.07

Read more

Skiathos Princess 5*

Регуларна понуда од Skiathos Princess 5* SKIATHOS PRINCESS 5* SKIATHOS (Agia Paraskevi )                           www.skiathosprincess.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА

Read more

Skiathos Palace 4*

Регуларна понуда од Skiathos Palace 4* SKIATHOS PALACE 4* KOUKOUNARIES SKIATHOS       www.skiathos-palace.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Read more

Planos Beach 3*

Регуларна понуда од Planos Beach 3* PLANOS BEACH 3* TSILIVI ZAKYNTHOS                          www.planos-beach.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –

Read more

Aqua Bay 5*

Регуларна понуда од Aqua Bay 5* AQUA BAY 5-* TSILIVI ZAKYNTHOS                        http://www.xenos-hotels.gr/aqua-bay-hotel/ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –

Read more

Matilda 4*

Регуларна понуда од Matilda 4* MATILDA HOTEL 3* VASILIKOS ZAKYNTHOS      www.matildahotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА

Read more

San Nicolas 4*

Регуларна понуда од San Nicolas 4* SAN NIKOLAS 4* POROS LEFKADA                                                   www.sannicolas.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО

Read more

Ilio Mare 5*

Регуларна понуда од Ilio Mare 5* HOTEL ILIO MARE ***** THASSOS                    www.iliomare.gr    ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Read more

Atrium 4*

Регуларна понуда од Atrium 4* ATRIUM HOTEL 4* THASSOS        www.atriumthassos.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 0

Read more

Alexandros Palace 5*

Регуларна понуда од Alexandros Palace 5* ALEXANDROS PALACE***** OURANOUPOLIS            www.alexandros-hotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 5 29.04-29.05

Read more

Theoxenia 4*

Регуларна понуда од Theoxenia 4* XENIOS THEOXENIA **** OURANOUPOLIS                                  www.theoxenia.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

Read more

Philoxenia Bungalows 3*

Регуларна понуда од Philoxenia Bungalows 3* PHILOXENIA BUNGALOWS*** PSAKOUDIA                 www.philoxenianet.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 3 11.05-10.06 24.09-06.10

Read more

Village Mare 4*

Регуларна понуда од Village Mare 4* VILLAGE MARE **** METAMORFOSSI            www.villagemare.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 5

Read more