КАТИЗМА – Vila Ionio

4 АГИОС НИКИТАС е идеално место за патниците кои сакаат да ја запознаат традиционалната Грција. Сместено е не ридче помеѓу маслинови

Read more

DIMITRA-КАЛИТЕА

4  DIMITRA-КАЛИТЕА – 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2017 КАЛИТЕА е идеално место за патници кои сакаат да уживаат

Read more

SHARK-ФЛОГИТА

2 ЛЕТО 2017 Вилата се наоѓа во грaдчето Неа Флогита познато по бројните таверни, ресторани барови, чистото море и убавата

Read more