Browsing Category : Крстарења

МАЈАМИ – КАРИБИ – ЊУЈОРК

By | Comments Off on МАЈАМИ – КАРИБИ – ЊУЈОРК

МАЈАМИ – КАРИБИ – ЊУЈОРК 1. ден (18.04.2018) СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ – МАЈАМИ Состанок на патниците на аеродромот во Скопје во 07:30 часот. Полетување за Истанбул во 09:25 (лет ТК 1004). Оброк во авион. Слетување во Истанбул во 11:55. Полетување за Мајами во 13:30 (лет ТК 77). Оброци во авион. Слетување во Мајами во 19:00 часот. По завршувањето на пасошките…

Read More »