Browsing Category : Пампорово 17/18

STREAM RESORT 3*

By | Comments Off on STREAM RESORT 3*

STREAM RESORT 3* http://www.thestreamresort.com/ ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 29.12 ДО 01.01.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.12.2017 10% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 29.12 ДО 01.01.2018) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН  НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 04.12-21.12 08.01-21.01 06.03-15.04 22.12-28.12 02.01-07.01 22.01-01.02 11.02-05.03…

Read More »

SNEZHANKA 3*

By | Comments Off on SNEZHANKA 3*

SNEZHANKA 3* ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ПОМЕЃУ 03.01 И 22.01.2018 И ПОМЕЃУ 26.02 И 31.03.2018 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 09.12-20.12 08.03-31.03 21.12-28.12 03.01-07.03 29.12-02.01 DBL STANDARD 1adl 37 40 123…

Read More »

APART HOTEL KAMELIA 4*

By | Comments Off on APART HOTEL KAMELIA 4*

APART HOTEL KAMELIA 4* www.kamelia-hotel-pamporovo.com   ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2017 15% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2018) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2017 10% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2018 ) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА 1 01.12-17.12 05.03-15.04 18.12-26.12 03.01-07.01…

Read More »

PERELIK 4 *

By | Comments Off on PERELIK 4 *

PERELIK 4 *   ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2017 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ДО 25.12.2017 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2018 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН FLEXI ( HB FLEXY ) 1 16.12-25.12 03.01-31.03 26.12-02.01 DBL SUPERIOR 1adl 59 70 1adl+1chd 7-11.99…

Read More »

ORPHEUS 4*

By | Comments Off on ORPHEUS 4*

Хотел Орфеј 4* – Пампорово – Зима 2017/2018 Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 15.10.2017 | 15% за резервација и уплата до 15.11.2017 | 10% за резервација и уплата до 01.12.2017БОНУСИ : 7=6 за дата на пристигнување од 15.12-22.12.2017, 02.01-18.01.2018, 04.02-10.04.2018 (попустите се комбинираат) Цените се за 1 ноќевање на база ПОЛУПАНСИОН 28.12-01.01.2018 02.01-09.01.2018 10.01-19.01.2018 15.12-27.12.2017…

Read More »

APART HOTEL GRAND MONASTERY 4*

By | Comments Off on APART HOTEL GRAND MONASTERY 4*

APART HOTEL GRAND MONASTERY 4* http://www.grandmonastery.com/indexen.html   ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 17.12.2017 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 18.12.2017 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 25.02.2018 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 08.01-19.01 29.12-07.01 20.01-03.03 04.03-25.03 STUDIO 1adl 73 – – 71 1adl+1chd 2-11.99 74 – – 72 2adl…

Read More »

FINLANDIA 4*

By | Comments Off on FINLANDIA 4*

FINLANDIA 4*   ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017  20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.01.2018 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10 % ПОПУСТ ЗА  ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.01.2018 6=5,7=6 ,10=9,11=9 и 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД   01.12 ДО 27.12.2017  ОД 14.01 ДО 25.01 И ОД 11.02 ДО 09.04.2018 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН…

Read More »

ORLOVETS 5*

By | Comments Off on ORLOVETS 5*

ORLOVETS 5* http://www.hotelorlovetz.com/   ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2017 10 % ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА 1 01.12-15.12 04.03-10.04 16.12-25.12 03.01-19.01 04.02-03.03 26.12-02.01 20.01-03.02 DBL STANDARD 1adl 45 51 113 54 1adl+1chd 5-11.99 50 60 101…

Read More »

PAMPOROVO 5*

By | Comments Off on PAMPOROVO 5*

PAMPOROVO 5*   ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 15 % ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК  ВО ЕВРА 1 08.12-21.12 05.03-31.03 22.12-27.12 28.12-02.01 03.01-04.03 DBL STANDARD 1adl 33 51 108 49 1adl+1chd…

Read More »