Browsing Category : Боровец 17/18

Хотел Borovets Hills 5*

By | Comments Off on Хотел Borovets Hills 5*

Хотел Borovets Hills 5* – Боровец Локација : на стаза, 3 км од центарот на Боровец Хотелот ви нуди одлични можности за одмор, спорт и бизнис патувања. Со сите свои услови и удобности, се наоѓа во повисокиот и мирен дел на ски центарот, на 2 мин. од ски стазата Јастребец,од каде што скијачите имаат одличен пристап да уживаат во својот…

Read More »

SOKOL 3*

By | Comments Off on SOKOL 3*

ЗИМА 2018 – БОРОВЕЦ SOKOL 3* http://sokol.thracian-hoteliers.com/en/ ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.12.2017 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН СО ВКЛУЧЕН ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 01.12-21.12 14.01-25.01 18.02-31.03 22.12-28.12 02.01-13.01 26.01-17.02 29.12-01.01 DBL STANDARD 1adl 42 49 89 1adl+1chd 6-11.99 43 50 90 1adl+2chd 6-11.99 55…

Read More »

VILI JAGODA & MALINA 3*

By | Comments Off on VILI JAGODA & MALINA 3*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 VILI JAGODA & MALINA 3* http://www.borovetz-resort.com/vilno-iagoda-en.html http://www.borovetz-resort.com/vilno-malina-en.html   Локација : 2 км од Боровец Идеално место за одмор со пријателите и семејството. Во склоп на вилите има ресторан, бесплатен маркет, паркинг, сеф на рецепција, сауна, терени за спортување. Организиран транспорт до Боровец. Вили Јагода (40 фински вили): дневна соба со 2 редовни легла, ареа за седење, плакар,…

Read More »

MURA 3*

By | Comments Off on MURA 3*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 MURA 3*  www.borovetz-resort.com/hotel-mura-en.html 15% попуст за резервација и уплата до 15.11.2017 10% попуст за резервација и уплата до 15.12.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 24.01.2018 до крај на сезона (попустите НЕ се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-28.12.2017 29.12-01.01.2018 02.01-23.01.2018 Вид на сместување | Период на престој 24.01-31.03.2018 Двокреветна…

Read More »

APART HOTEL BOROVETS GARDENS 4*

By | Comments Off on APART HOTEL BOROVETS GARDENS 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 APART HOTEL BOROVETS GARDENS 4* http://www.flora-hotel.net/en/borovets-gardens.php ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2017 10% ПОПУСТ 7=6  ЗА ПРЕСТОЈ ПОМЕЃУ 01.12 И .02.2017,  04.01 И 15.01.2018 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.03.2018 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН  НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ 1 26.12-03.01 16.01-04.03 18.12-25.12 04.01-15.01 05.03-11.03 01.12-17.12 12.03-31.03 STUDIO 1adl 62 37 33 29…

Read More »

LION 4*

By | Comments Off on LION 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 LION 4* http://borovetz.hotelslion.bg/ ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 10% ПОПУСТ 7=6, 10=9 , 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ НА 13.01.2018 ИЛИ ПОСЛЕ 03.03.2018 ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 29.12-02.01 03.01-10.01 10.02-16.02 15.12-28.12 27.01-09.02 01.12-15.12…

Read More »

ICE ANGELS 4*

By | Comments Off on ICE ANGELS 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 ICE ANGELS 4* http://www.flora-hotel.net/en/borovets-gardens.php   ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2017 10% ПОПУСТ 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.01 ДО 09.02.2018 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 17.02.2018 ( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 21.11.2017 )…

Read More »

IGLIKA PALACE 4* & APART HOTEL IGLIKA PALACE 2*

By | Comments Off on IGLIKA PALACE 4* & APART HOTEL IGLIKA PALACE 2*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 IGLIKA PALACE  4* & APART HOTEL IGLIKA PALACE 2* www.hoteliglikapalace.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА  ДО  30.09.2017  20 % ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 26.12 ДО 02.01.2018)   ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА  ДО  31.10.2017  10 % ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 26.12 ДО 02.01.2018)     ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 19.12-25.12 20.01-02.02…

Read More »

ICEBERG 4*

By | Comments Off on ICEBERG 4*

ЗИМА 2017 – БОРОВЕЦ ICEBERG 4* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 7=6  ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 15.01 ДО 28.01.2018 И ОД 05.03 ДО 31.03.2018 6=5 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 05.03 ДО 31.03.2018 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 17.12-28.12 15.01-28.01 19.02-06.03 29.12-02.01 03.01-14.01…

Read More »

PERSEY FLORA APARTMENTS 4*

By | Comments Off on PERSEY FLORA APARTMENTS 4*

ЗИМА 2018 – БОРОВЕЦ PERSEY FLORA APARTMENTS 4* http://www.floraapartmentsborovets.com/ ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 7=6,14=12  ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ДО 18.12.2017 И ПОСЛЕ 10.03.2018 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА 1   26.12-08.01 19.12-25.12 09.01-28.02 01.12-18.12 01.03-30.04 01.05-30.11 STUDIO STANDARD 1…

Read More »

FLORA RESIDENCE

By | Comments Off on FLORA RESIDENCE

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 FLORA RESIDENCE http://flora-hotel.net ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 6=5,7=6, 10=8 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 01.03.2018 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2017 ) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА…

Read More »

FLORA MAIN BUILDING 4

By | Comments Off on FLORA MAIN BUILDING 4

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 FLORA MAIN BUILDING 4* http://flora-hotel.net ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 6=5,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 01.03.2018  (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2017) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО…

Read More »

FLORA COMPLEX 4*

By | Comments Off on FLORA COMPLEX 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 FLORA COMPLEX 4* http://flora-hotel.net ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 10% ПОПУСТ 7=6  ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ДО 25.12.2016 ОД 04.01 ДО 15.01.2017 И ПОСЛЕ 05.03.2017 ( ВАЖИ ЗЕ РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.11.2017) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 26.12-03.01 16.01-04.03 18.12-25.12 04.01-15.01 05.03-11.03 01.12-17.12…

Read More »

FESTA CHAMKORIA 4*

By | Comments Off on FESTA CHAMKORIA 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 FESTA CHAMKORIA 4* ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОМЕЃУ 01.12 и 22.12.2017 , 08.01 и 15.02.2018 И ПОЛСЛЕ 05.03.2018 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2017)   ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА…

Read More »

RADINA’S WAY 4*

By | Comments Off on RADINA’S WAY 4*

ЗИМА 2018 – БОРОВЕЦ RADINA’S WAY 4* http://www.radinasway.com/en/ ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 6=5,7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 28.12.2017 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.03.2018 ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН…

Read More »

SAMOKOV 4*

By | Comments Off on SAMOKOV 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 SAMOKOV  4* ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 15 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10 % ПОПУСТ 5=4,14=12 (и комбинации ) ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 05.01 ДО 31.01.2017 И ОД 01.03 ДО 31.03.2018  (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2017) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ…

Read More »

YANAKIEV 4*

By | Comments Off on YANAKIEV 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 YANAKIEV 4* http://www.hotel-yanakiev.com/en/ ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВKЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 10% ПОПУСТ ЦЕНИ 3А COБA НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА 1 01.12-22.12 23.12-29.12 13.01-09.02 30.12-05.01 06.01-12.01 10.02-23.02 24.02-31.03 DOUBLE STANDARD 1adl 56 89 144 114 61 1adl+1chd 6-12.99 57 90 145 115 62 1adl+2chd  6-12.99 67 109 168 140 74 2adl…

Read More »

YASTREBETS 4+ *

By | Comments Off on YASTREBETS 4+ *

ЗИМА 2018 – БОРОВЕЦ YASTREBETS 4+ * www.hotelyastrebets.bg   ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВKЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.12 ДО 01.01.2018, ОД 07.01 ДО 12.01.2018 ОД 10.02 ДО 11.02.2018 И ОД 17.02 ДО 18.02.2018  *** ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 02.01.2018 (НЕ ВАЖИ ЗА ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ…

Read More »

RILA 4*

By | Comments Off on RILA 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018  RILA 4* www.rilaborovets.com ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2017 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБЕ НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 1 28.12-07.01 08.01-13.01 28.01-24.02 14.01-27.01 25.02-04.03 17.12-27.12 05.03-17.03 18.03-05.04 DBL STANDARD 1adl 136 111 89 83 61 1adl+1chd 2-11.99 155 127 102 95 70 1adl+2chd 2-11.99 201 165 133 123 91…

Read More »

FESTA WINTER PALACE 5*

By | Comments Off on FESTA WINTER PALACE 5*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 FESTA WINTER PALACE 5* www.festahotels.com ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017  15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2017 10% ПОПУСТ 7=6 ,14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2017  , ПОМЕЃУ 08.01 И 15.02.2018  И ПОСЛЕ 05.03.2018  (ВАЖИ  ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2017) ЦЕНИ ЗА СОБА НА…

Read More »