GRAND HOTEL 4*

  GRAND HOTEL BANSKO http://www.grandhotelbansko.bg/ Локација: 150 m од центарот на Банско и 1.5 km од Гондола Лифтот. Хотелот е реновиран

Read more

IVAN RILSKI4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 IVAN RILSKI4* http://www.saintivanrilski.com/en/ ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017

Read more

ALPIN 4*

ЗИМА – БОРОВЕЦ – 2018 ALPIN 4* http://alpinborovets.com/ ПОЛУПАНСИОНОТ Е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ЗА ПЕРИОД ОД 19.12 ДО 25.12.2017 и од  09.01 ДО 31.03.2018

Read more

EMERALD 4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 EMERALD 4* www.spahotelemerald.com ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2017 15% ПОПУСТ

Read more

GUINNESS 4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 GUINNESS 4* http://www.mpmhotels.bg/eng/htmls/guiness.html ТУРИСТИЧКАТАТ ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017

Read more

LION 4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 LION 4* www.bansko.hotelslion.bg ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНИТЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017 20% ПОПУСТ

Read more

GARDENIA 4*

Facebook Tweet Pinterest Email ЗИМА – БАНСКО – 2018 GARDENIA 4* www.parkhotelgardenia.com ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНИТЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017

Read more

BELVEDERE 4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 BELVEDERE 4* http://www.belvedereholidayclub.bg/ ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2017

Read more

PERUN LODGE 4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 PERUN LODGE 4* http://perunlodge.com/en/hotel/ ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО

Read more

PERUN 4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 PERUN 4* www.hotelperunbansko.com ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА!!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017  10%

Read more

ASTERA 4*

ЗИМА – БАНСКО – 2018  ASTERA 4* www.asterabansko.com ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА !!! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017  15%

Read more

REGNUM 5*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 REGNUM 5* www.regnum.bg ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНИТЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2017 20 % ПОПУСТ ЗА

Read more

LUCKY 5*

ЗИМА – БАНСКО – 2018 LUCKY 5* www.luckybansko.com ТУРИСТИЧКА ТАКСА ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНИТЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.10.2017 15%

Read more