Category: дочек на нова година во Србија

НОВА ГОДИНА – Соко Бања “Banjica”

БАЊИЦА СОКО БАЊА ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА 2018. 30.12.2017/02.01.2018  Единствен амбиент, богата трпеза, оригинална лотарија, весели трубачи, распеан бенд и изненадувања се наш заштитен знак…   ДВОДНЕВЕН АРАНЖМАН . (2 Полни пансиони  и 2 св.вечери – 31.12./2.1.)                     160 € ТРОДНЕВЕН АРАНМАН. (3 Полни пансиони  и 3 св.вечери– 30.12./2.1.)                        185 € […]

Continue Reading →

НОВА ГОДИНА-HOTEL PARK **** Рума-ФРУШКА ГОРА

5   – Пристигнување на 30. или 31.12.2017, заминување на 02.01.2018. – Дополнителните ноќевања пред и после овие датуми се пресметуваат по редовни пониски цени. – Новогодишната вечера и Фрушкогорската вечер вклучуваат неограничени домашни безалкохолни и алкохолни пијалоци. – Фрушкогорската винска тура вклучува посета на три винарии (Деурич, Ковачевич и Мачков подрум) и дегустација на вина. […]

Continue Reading →