НОВИ САД-НОВА ГОДИНА

30.декември (сабота)                     СКОПЈЕ – НОВИ САД Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday Inn” во Скопје, во 00:30 часот после полноќ. Поаѓање на автобусот за Нови Садво 01:00 часот.

Read more