NEW YORK 28.11.2017 – 06.12.2017

Предбожиќна магична еуфорија во NEW YORK 1059€ Датум: 28.11.2017 – 06.12.2017      8дена (7ноќи) 7ноќевања +авионски превоз+транесфер+претставник   “Њујорк, Њујорк”, инспирација, еден

Read more

Тајланд и Камбоџа

Тајланд и Камбоџа 9 ноќевања 04.02.2018-14.02.2018                   Тајланд е неодлива комбинација на природна убавина, будистички крамови, фасцинантна историја, познатото гостопримство

Read more