Category: Велигден авионски

БАЛИ-ВЕЛИГДЕН

 01. Април– 13.  Април 2018 13 дена / 10 ноќи Бали – Рајскиот остров на боговите. Сместен во југоисточна Азија, на екваторијалниот премин на Индинскиот со Тихиот Океан, Индонезија. Овој тропски остров е толку сликовит што на прв поглед ќе ви се чини нереален. Опкружен е со кристално чисто море и долги, бели песочни плажи, додека […]

Continue Reading →

ЛИСАБОН и ПОРТО -ВЕЛИГДЕН – авионски

ЛИСАБОН И ПОРТО ВЕЛИГДЕН 12.04.2018 – 18.04.2018 Авион 7 дена /6 ноќевања     1.ден 12.04.2018 (Четврток)     СОФИЈА – ФРАНКФУРТ –  ЛИСАБОН Поаѓање за Софија од пред хотел ВИП во 07:00 часот (состанок на групата 15мин порано). Пристигнување на интернационалниот аеродром на Софија. Полетување за Франфурт во 14:00 часот по локално време (лет бр: […]

Continue Reading →

ИЗРАЕЛ-ВЕЛИГДЕН

ВЕЛИГДЕН ВО ИЗРАЕЛ со авион   1.Ден: 06- ти Април: Скопје – Истанбул – Тел Авив Состанок на групатана Аеродром Александар Велики во 8:50 часот. Лет за Истанбул со PC712 во 10:55 часот и слетување во 13:25 часот. Полетување кон Тел Авив со PC785 во 20:50. На аеродромот Ben Gurion се слетува во 23:05 часот. […]

Continue Reading →

БАЛИ-ВЕЛИГДЕН- АВИОНСКИ

 20              01. Април– 13.  Април 2018 13 дена / 10 ноќи Бали – Рајскиот остров на боговите. Сместен во југоисточна Азија, на екваторијалниот премин на Индинскиот со Тихиот Океан, Индонезија. Овој тропски остров е толку сликовит што на прв поглед ќе ви се чини нереален. Опкружен е со кристално чисто […]

Continue Reading →

  СТРАЗБУР – КОЛМАР – АЛЗАС – ШВАРЦВАЛД

1        СТРАЗБУР – КОЛМАР – АЛЗАС – ШВАРЦВАЛД       Авион /5 дена /4 ноќевања       05. Април (Четврток) СКОПЈЕ – БАЗЕЛ – КОЛМАР Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 11:00 часот. Полетување за Базел во 12:35 и пристигнување во 14:55 часот. Попатна посета на Базел и […]

Continue Reading →

ВЕЛИГДЕН -РИМ-АВИОНСКИ

20       Сите патишта водат во РИМ… И навистина е така. Овој град секојдневно го чувствува тоа. Mилионите туристи кои постојано го посетуваат градот, се уверуваат во фактот дека тој има одбележано една цела епоха во светската историја. Попознат како “Римското царство”, овој период од светската историја и денес е видлив благодарејќи им на […]

Continue Reading →

Велигден  во NEW YORK

   11       Велигден  во NEW YORK   Датум: 06.04.2018 – 13.04.2018      8дена (7ноќи) 7ноќевања /8 дена +авионски превоз+транесфер+претставник од АТЛАНТИС   “Њујорк, Њујорк”, инспирација, еден фасцинантен шарм, големисветла, “бетонска џунгла”, каде што се остваруваат  соништата, кокетен, бескрајно привлечен, од своето основање до денес. Овде е се она што пред посетата на Њу Јорк сме можеле да го […]

Continue Reading →

АМСТЕРДАМ – ВЕЛИГДЕН

АМСТЕРДАМ – Градот на вода         АВИОН / 4 дена / 3 ноќевања       06 април 2018 СКОПЈЕ – АМСТЕРДАМ Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 04.30 часот. Авионот за Ајндховен полетува во 06.10 слетува во 08.55 часот. Организиран трансфер од аеродромот до хотелот во Амстердам. Сместување во […]

Continue Reading →