Category: Бугарија хотелско

А Л Б Е Н А 2018

А  Л  Б  Е  Н  А   2018   /Бесплатен интернет во целиот комплекс/ х.КОМ х. Ком. 3* – All inclusive (се вклучено) По лице 06.06-25.06. 26.06-08.07. 09.07-20.08. 21.08-05.09. 06.09-21.09. 1/2 соба 185€ 265€ 245€ 350€ 273€ 390€ 245€ 350€ 185€ 265€ ноќевања 7 10 7 10 7 10 7 10 7 10 х. Ком.( […]

Continue Reading →