Зошто да букирате преку нас

Нашето долгогодишно искуство и остварените бизнис релации со туристички агенција од Македонија, Балканот како и во Турција, Италија и Шпанија се гарант дека не постои дестинација до која не можеме да Ве однесеме!

Лиценци

Zulu Travel поседува Б лиценца за вршење на туристичка дејност. Рег. Бр. 13-8387/3 од 24.10.2010

Награди

Како признание за својата работа Zulu Travel се има закитено со наградите: Best Seller of 2017 од EURO SAVA Online Tour Operator.

Тимот на Zulu Travel

Постојано се надградуваме и едуцираме!

Авио карти

Резевирајте лет преку нас. Ви гарантираме најефтини и најкуси летови.

Богата понуда и сопствен закуп

Туристичката понуда е богата и надополнета со понуди од сопствен закуп.

100% сигурни

Во соработка со осигурителни компании нудиме и патничко осигурување

Постоиме повеќе од 9 години

Благодарни сме на секој клиент но и и секоја туристичка агенција со која соработуваме и со кои во иднина ќе поставуваме нови стандарди во работењето.

наши клиенти

0

организирани патувања

0

авионски билети

0

патувања со автобус

0

LAST MINUTE

Секој ден нови LAST MINUTE понуди. Следете не'!

Cayo de Agua, Los Roques, Venezuela $ 2500$ 1875 25% Off
Everest Base Camp Trek $ 3900$ 2000 49% Off

Everest Base Camp Trek

5 Days - 4 Nights
Annapurna Base Camp Trek $ 3900$ 1950 50% Off

Сакате да патувате во сопствена режија?

Дозволете да Ви помогнеме при избор на дестинација, сместување и да Ви понудиме неколку опции за патување.

Закажете состанок со нашиот продажен агент